تفاوت انواع رست قهوه

پس از کسب اطلاعات کلی در مورد عواملی که برای انتخاب قهوه لازم است، به جایی رسیدیم که باید بدانیم رست کردن قهوه چه تغییراتی در آن ایجاد می‌کند.

تاثیر رست کردن قهوه بر روی خواص آن:

وقتی دان سبز قهوه را رست می‌کنیم، ابتدا قهوه ای روشن شده و با بیشتر شدن زمان و دمای حرارت رفته رفته قهوه ای مایل به سیاه می شود.

تاثیر رست روی خواص قهوه
این نمودار تغییرات خواص مختلف قهوه مانند کافئین، طعم و تلخی را با رست کردن نشان میدهد.

در نمودارهای بالا تأثیر رست شدن رو در میزان کافئین، تلخی، عطر و بو، شیرینی، اسیدی بودن و رنگدانه ها دیدید.

تنها موضوعی که غالباً افراد را دچار سردرگمی می‌کند، بحث کافئین است که حتی افراد با تجربه نیز بعضاً آن را دقیق متوجه نمی‌شوند.

نکته مهم: در زمان دم کردن قهوه با هر روشی، ملاک ما وزن قهوه است و کسی نمیگه مثلا برای اسپرسو ۲۰ تا دون قهوه رو آسیاب کنید. میگه ۸ گرم قهوه آسیاب شده😁

کلیدواژه : قهوه، رست قهوه
Behnam
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.