راهنمای خرید قهوه

دانستن برخی اطلاعات پایه ای در مورد قهوه به شما کمک می کند که بهترین و متناسب ترین قهوه با ذائقه و روش دم آوری‏تان را بیابید یا حتی بسازید!

در این مقاله سعی داریم به شما کمک کنیم تا مسیر دوست داشتنی کافی شناس شدن را برای خود ترسیم کنید و بتوانید شمای کلی از هر آنچه به عنوان راهنمای خرید قهوه نیاز دارید را برای خود ترسیم کنید

روش های مختلف دم آوری قهوه

روش های دم آوری قهوه

اولین کاری که باید بکنید این است که تصمیم بگیرید این قهوه را برای چه روش دم آوری قهوه می خواهید؟

این مسأله با اینکه خیلی پیش پا افتاده به نظر میرسد، اما معمولا فراموش می شود. پس اگر اول کار هستید و میخواهید وارد دنیای قهوه شوید، ابتدا انواع روش های دم آوری قهوه را بررسی کنید و بر اساس معیارهای زیر روش متناسب خود را پیدا کنید:

  • نیاز به داشته باشد یا نه؟
  • نیاز به شعله گاز داشته باشد یا نه؟
  • حجم قهوه دم شده برای چند نفر کافی باشد؟
  • چقدر کافئین می خواهید؟
  • چقدر عطر و طعم قهوه برای شما اهمیت دارد؟
  • چقدر نیاز به دقت داشته باشد؟

ما در کافی شناس برای هر روش دم آوری قهوه ترکیب های مختلفی برای راحت تر کردن کار شما آماده کرده ایم.

و سوالات دیگری که باید پاسخ آنها را بسته به شخصیت، شرایط و ذائقه خود بیابید.

حال وقت آن است که به مسأله بعدی برسیم که بارها و بارها با آن مواجه شده اید:

عربیکا یا روبوستا؟

عربیکا یا روبوستا؟

بهتر است برای پاسخ به این سوال مقاله ای به صورت جداگانه در مورد تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا را بخوانید.

ولی خلاصه و مفید میتوان موارد زیر را گفت:

  • کافئین: تقریبا مساوی ( برخی دانه های روبوستا کافئین بسیار بالایی دارند. روش دم آوری قهوه در کافئین بسیار موثر است)
  • عطر و طعم: عربیکا دارای طعم های پیچیده تری است و غالبا عطر بیشتری دارد
  • ترشی: عربیکا ترش است
  • تلخی: تلخی روبوستا غالب است
  • قیمت: عربیکا گرانتر است بین 1.5 تا 2 برابر روبوستا قیمت دارد

نکته مهم: دلیل گران بودن عربیکا سختتر بودن پرورش آن است و دلیلی بر بهتر بودن آن نسبت به روبوستا نیست. ملاک ذائقه شخص شماست و نه قیمت.

ما در کافی شناس درصد های مختلف ترکیب قهوه با ذکر ویژگی اختصاصی را برای راحت تر کردن کار شما آماده کرده ایم.

رست قهوه

در مورد تفاوت انواع رست قهوه اینجا توضیحات کاملی داده شده است که خلاصه آن به صورت زیر است:

  • رست قهوه را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید:

لایت رست: عطر بیشتر و ترشی بیشتر

مدیوم رست: عطر، ترشی و اسیدی بودن و کافئین متوسط

دارک رست: عطر کمتر، اسیدی بودن کمتر ( برای کسانی که معده حساس دارند) و کافئین بیشتر ( کافئین بیشتر در واحد وزن قهوه)

  • زمان رست قهوه:

هرچه زمان کمتری از رست قهوه گذشته باشد، عطر و طعم بیشتری دارد. پس سعی کنید از کسی قهوه بخرید که مطمئن باشید مانند کافی شناس وارد کننده مستقیم قهوه سبز است و به صورت روزانه و هفتگی قهوه را رست میکند و به دلیل داشتن مشتری های عمده و شبکه پخش به صورت مداوم قهوه های رست تازه را برای شما مهیا می کند.

اگر میخواهید بر اساس میزان کافئین، ترشی، عطر و طعم و تلخی مورد نظرتان، به راحتی ترکیب خود را داشته باشید، ما قهوه ترکیبی اختصاصی شما را منطبق با آنچه شما میخواهید برای شما آماده می کنیم. شما تنها باید انتخاب کنید چه میخواهید، بقیه کار را به کافی شناس بسپارید.

Behnam
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.