طرز تهیه قهوه با موکاپات روگازی

اگر شما جزء کسانی هستید که علاقمند به نوشیدن قهوه هستید و یا عادت خوردن روزانه قهوه دارید و دنبال دستگاهی می گردید که قیمت مناسب، کوچک و سبک، قابل حمل و نیازی به برق نداشته باشد؛ پیشنهاد ما به شما تهیه قهوه با موکاپات می باشد. این کالا مناسب برای مسافرت، کمپ و کوه نوردی، مصارف خانگی و محل کار می باشد. جنس بدنه آن از آلومینیوم ساخته شده است و براحتی میتوانید روی شعله گاز یا المنت برقی قرار دهید.

نکته مهم: برای استفاده از موکاپات به اجاق گاز نیاز دارید، پس مطمئن شوید که محل کارتان حتما اجاق گازی داشته باشد که در دسترس شماست 😉

نوشیدنی هایی که می توانید با موکاپات تهیه کنید اسپرسو، کاپوچینو، موکا و … می باشد.

به طور کلی روش کار موکاپات مانند دستگاه اسپرسو ساز است ولی با فشار پایینتر، حدود ۲ بار.

در موکاپات بخار آب با فشار از میان قهوه عبور می کند و پس از عصاره گیری قهوه، در محفظه بالایی موکاپات اسپرسو جمع شده و آماده سرو می شود

طرز کار موکاپات

1. برای آماده کردن قهوه با موکاپات در مرحله اول باید مخزن پایینی موکاپات را با آب گرم (جوش) یا سرد پرنمایید (توجه داشته باشید مخزن حداکثر تا نقطه زیر سوپاپ آب شود بهتر است از آب گرم یا جوش استفاده کنید تا فرآیند عصاره گیری سریعتر انجام شود و همچنین باعث میشود قهوه شما بوی فلز نگیرد و تلخی کمتری داشته باشد).
۲. مرحله دوم سبد موکاپات را با پودر قهوه پر کنید ( نیازی نیست که قهوه را فشرده کنید یا بکوبید در موکاپات 6 کاپ حدود شش قاشق چای خوری قهوه داخل سبد بریزید)در ادامه سبد موکاپات را روی مخزن پایینی قرار داده و دیگر اجزا را را ببندید ( سعی کنید که اجزا را درست و محکم ببندید تا مانع خروج آب داغ از بدنه شود)
3. پس آن روی شعله گاز قرار دهید ( شعله گاز ملایم باشد تا دسته موکاپات آسیبی وارد نشود و قهوه نسوزد و طعم خوبی بدهد)
4.س از چند دقیقه عصاره قهوه خارج میشود و داخل مخزن ریخته میشود در این حالت موکاپات را روی گاز بردارید و روی حوله یا پارچه خیس قرار دهید سپس سرو کنید 
 

نکته مهم: حتما قبل از سرو کردن با یک قاشق قهوه را هم بزنید تا قهوه یکدستی را داشته باشید.

عبور بخار از قهوه و جمع شدن در محفظه بالایی موکاپات

توجه داشته باشید که برای تمیز کردن این وسیله حتما از آب گرم و دستمال آشپزخانه استفاده کنید و از مایع ظرفشویی برای شستن آن استفاده نکنید در طولانی مدت ممکن است روی طعم قهوه اثر بگذارد و پس از شستن اجزا حتما بگذارید کامل خشک شود تا به موکاپات آسیبی وارد نشود.

پس در صورتی که این دستگاه را خریداری کردید، در زمان سفارش برای قهوه اسپرسو یا قهوه ترکیبی گزینه آسیاب اسپرسو را انتخاب کنید.

یا در صورت داشتن آسیاب برقی قهوه یا آسیاب دستی قهوه، دان قهوه را انتخاب نمایید و با این کار هر بار دقیقا قبل از دم کردن قهوه آن را آسیاب نمایید. با این کار عطر و طعم شگفت انگیز قهوه کافی شناس را به صورت کامل خواهید داشت.

برای دیدن “طرز تهیه 3 فنجان قهوه با موکاپات 6 کاپ” و نکات بیشتر با ما همراه باشید همچنین در لینکدین کافی شناس نیز میتوانید آموزش ها را ببینید و تبادل نظر کنید.
Behnam
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.