طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

اگر شما جزء کسانی هستید که علاقه مند به نوشیدن قهوه هستید و یا عادت خوردن روزانه قهوه دارید و دنبال دستگاهی با قیمت مناسب، کوچک و سبک، قابل حمل می گردید که نیازی به برق نداشته باشد؛ پیشنهاد ما به شما قهوه فرنچ پرس می باشد. این روش مناسب برای مسافرت، کمپ و کوه نوردی، مصارف خانگی و محل کار می باشد. و براحتی میتوانید با داشتن آب جوش نوشیدنی قهوه فرانسه با طعم و عطر دلپذیر و کافئین بالا تهیه کنید.

فرنچ پرس 350 میلی لیتری و فرنچ پرس 600 میلی لیتری رو از کافی شناس تهیه کنید.

حجم هر وعده قهوه فرانسهحدود 120 میلی لیتر
میزان کافئین در هر 100 میلی لیتر قهوه فرانسهحدود 100 میلی گرم
میزان کافئین در هر وعده قهوه فرانسهحدود 120 میلی گرم
میزان کافئین قهوه فرانسه

نکته بسیار مهم در مورد قهوه فرانسه آماده شده با فرنچ پرس کافئین بالای آن است. در حالی که باور عمومی این است که اسپرسو بیشترین کافئین را دارد، یک لیوان قهوه فرنسه ( حدود 120 سی سی) حدود 120 میلی گرم کافئین دارد در حالی که یک شات اسپرسو حدود 75 میلی گرم کافئین دارد.

قهوه فرانسه Morning Cup با کافئین بالا و قهوه فرانسه Evening Pleasure با تلخی و کافئین کمتر رو از کافی شناس تهیه کنید.

طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس

  1. مرحله اول:شما باید آب را بجوشانید. چرا که در تهیه قهوه فرانسه نباید از آب سرد استفاده شود. البته جوش آوردن آب برای این روش نکاتی دارد که باید رعایت کنید:آب باید تا ۹۲ درجه سانتیگراد به جوش بیاید؛ برای این کار ابتدا آب را درون کتری بریزید و منتظر باشید تا شروع به جوشیدن کند . پس از جوش آمدن به مدت ۳۰-۴۰ ثانیه بگذارید آب قل بزند. اکنون آب تقریبا به دمای ۹۲ درجه رسیده و قابل استفاده است.البته اگر از دما سنج برای یک بار استفاده کنید دفعات بعد زمان رسیدن آب به دمای 92 درجه را می‌دانید .
  2. مرحله دوم: یک ظرف روی ترازو خانگی قرار دهید و 40 گرم قهوه وزن کنید. اگر ترازو ندارید حدود 6 قاشق غذا ‌خوری می‌تواند معادل این مقدار قهوه را به شما تحویل بدهد.سپس قهوه را درون آسیاب بریزید، تنظیمات آسیاب را روی دانه درشت (مناسب قهوه دمی یا فرانسه ) قرار دهید و شروع به آسیاب کنید.می توانید برای بررسی و خرید آسیاب قهوه دستی یا آسیاب قهوه برقی از لینکهای محصول اقدام نمایید.یا در زمان خرید قهوه فرانسه گزینه آسیاب شده را انتخاب نمایید. نکته مهم: نسبت قهوه به آب 1 به 15 است. پس برای فرنچ پرس 600 میلی لیتری باید حدود 40 گرم قهوه و برای فرنچ پرس 350 میلی لیتری حدود 20 تا 23 گرم نیاز است.
  3. مرحله سوم: مقداری از آب جوش آماده شده را درون فرنچ پرس بریزید و اجازه بدهید که ظرف با دمای آب برابر شود، این کار به تهیه بهتر قهوه ختم خواهد شد. پس از برقراری تعادل دمایی، آب را بیرون بریزید.
  4. مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه قهوه فرانسه ، قهوه آسیاب شده را درون فرنچ پرس بریزیدو پس از آن بخشی از آب جوش را به صورت دورانی و به آرامی بر روی پودر قهوه بریزید. تا جایی که آب بالای قهوه بیاید ( حدود 100 سی سی آب)اینکار حدود 30 ثانیه طول میکشد. حدود 30 ثانیه دیگر نیز صبر کنید و سپس آن را آرام هم بزنید تا آب و قهوه به خوبی مخلوط شوند.
  5. مرحله پنجم: سپس بقیه آب جوش را نیز درون فرنچ پرس بریزید. در فرنچ پرس را ببنیدید و اهرم آن را بالا بیاورید و تقریبا در بالاترین حالت خود طوری نگه دارید که روی سطح قهوه قرار بگیرد.
  6. مرحله ششم: اجازه بدهید که برای حدود 4 دقیقه در همین حالت بماند و قهوه دم بکشد.سپس اهرم را کاملا به پایین فشار دهیدتا در پایین ترین حالت قرار بگیرد و تفاله قهوه را در پایین فرنچ پرس نگه دارد.

تمام.

قهوه شما آماده است.

توجه داشته باشید که برای تمیز کردن توری و اجزای داخلی فرنچ پرس حتما از آب گرم و دستمال آشپزخانه استفاده کنید و از مایع ظرفشویی برای شستن آن استفاده نکنید در طولانی مدت ممکن است روی طعم قهوه اثر بگذارد و پس از شستن اجزا حتما بگذارید کامل خشک شود تا به موکاپات آسیبی وارد نشود.

کلیدواژه : riآموزش
Behnam
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.