چگونگی انتخاب قهوه؟

انتخاب قهوه :

برای خرید قهوه باید ابتدا با چند موضوع کلی در خصوص آن آشنا باشیم :

چه قهوه ای بخریم؟ انواع ترکیب های قهوه با درصدهای مختلف عربیکا و روبوستا یعنی چه؟

     1. اول اینکه کلا قهوه عربیکا میخواهیم یا روبوستا؟

بعد به این میرسیم که از هرکدام از این نژادها محصول کدام کشور و منطقه را انتخاب کنیم که می‌تواند در ابتدا بسیار پیچیده باشد.

داشتن حداقل اطلاعات لازم در خصوص تفاوت کلی عربیکا و روبوستا ضروری است.در این صورت درک صحیحی از انواع ترکیبات قهوه خواهیم داشت. مثلاً با شنیدن ترکیب ۷۰ درصد روبوستا – ۳۰ درصد عربیکا بدانیم حدودا باید چه میزان عطر، طعم، کافئین، ترشی و اسیدی بودن را انتظار داشته باشیم.

البته در کافی شناس ما تلاش کرده ایم تا با ایجاد محصولات متنوع قهوه برای روش های دم آوری مختلف کار را برای شما راحت کنیم.

     2. در مرحله بعد باید میزان رست قهوه‌ ها را ببینیم و سعی کنیم آنکه به ذائقه ما نزدیک‌تر است را انتخاب کنیم.

شاید در ابتدا بهتر باشد این موضوع به فروشنده واگذار کنید. یا در مقاله تفاوت انواع رست قهوه با تغییرات کافئین، تلخی، اسیدیته، ترشی و عطر و طعم قهوه آشنا شوید.

     3. سوال آخر می‌تواند این باشد که دان قهوه شما به چه اندازه ای آسیاب شود!

در واقع هرچه فاصله آسیاب شدن قهوه و دم کردن آن کمتر باشد ، بهتر است. پس توصیه میکنیم که دان قهوه را خود در خانه با آسیاب دستی یا برقی آسیاب کنید.

Behnam
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.